Vendégkönyv

Vendégkönyv

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews
by Gács Anna on Aladdin Vendégház
Szuper szállás

A korábbi vendégekhez hasonlóan én is csak ajánlani tudom. Rendkívül tiszta, jól felszerelt ház, kényelmes ágyak, mindnél olvasólámpa. Mi két gyerekkel voltunk, de 2+4 embernek is elegendő hely van. Mosógép, hajszárító, klíma, wifi, kábeltévé - és minden működik is! A kert gyönyörűen gondozott, pihenésre, labdázásra is alkalmas. A vasútilámpa-múzeum nagyon érdekes, a házigazdák kedvessége, rugalmassága példás.

by Nagy család on Aladdin Vendégház
Pont ilyet szerettünk volna

A vendéglátók nagyon kedvesek és segítőkészek. Rengeteg jó programot ajánlottak. A vendégház minden igényt kielégítő.Jó szívvel ajánljuk bárkinek.

by Szűcs István on Aladdin Vendégház
Szuper

A szállás és a vendéglátók minden igénynek megfelelnek. Tiszta rendes takaros ház!!!!! Csak is ajánlani tudom mindenkinek.....akár gyermekkel, akár nélkülük 😀

by Varga Andrea on Aladdin Vendégház
Remek választás

Mi két gyermekkel szálltunk meg a vendégházban, ami rendkívül tiszta és igényesen berendezett. A kertje is rendezett és kerti bútorokkal gazdagított. A közelben is sok a látnivaló, kicsit távolabb már Ausztria. A házigazdák, Amália és József nagyon kedvesek és segítőkészek. Mindenkinek ajánljuk az Aladdin vendégházat és József egyedülálló vasúti lámpamúzeumát. Rontó család

by Kemenes Család on Aladdin Vendégház
leendő visszatérők

Gyönyörűen felújított régi ház, csodás kerttel. A ház maga tágas, szép, igényesen berendezett és makulátlanul tiszta. A kert eleje pados, virágos több helyen is kerti bútorokkal, ideális reggelikhez, hátrébb füves rész és veteményes. A háziak barátságosak, segítőkészek. A múzeumot is érdemes megnézni, vonatot kedvelő gyerekekkel pedig kötelező program!Ideális kiindulópont, az úticélhoz pedig jó tippeket kaptunk a vendéglátóinktól. Bolt, étterem a közelben, de akár pizzát is lehet rendelni.Szívesen jövünk vissza máskor is.

by Gulyás Kata és Csaba Attila on Aladdin Vendégház
Egy jól sikerült nyaralás margójára

NAgyon meg voltunk elégedve a szállással és a vendéglátókkal, segítőkészek voltak, a programok megtervezéséhez is elláttak minket tanácsokkal! Szívélyes vendéglátásban volt részünk! Ajánljuk őket!

by Dr Tóth András on Aladdin Vendégház
Kitűnő választás!

Már a Vendégház külseje is vonzó, bár ez az utcáról nem látszik, de ha belépünk a kertbe, elénk tárul. Belül tágas, kényelmes, ragyogóan tiszta, ízlésesen berendezett, minden szükséges kellékkel bőségesen felszerelt.Az udvar - ahol biztonságosan lehet parkolni -, nagy, gondozott, többek köztvasúti relikviákkal díszített. Érkezésünkkor a házigazdák - Amália és József -tárt kapukkal, kedvesen, egy üveg borral fogadtak . Amália a szállást mutatta meg. József - egyeztetett időpontban-, bemutatta az általa létesített Alladin (vasúti) Lámpamúzeumot, melynek gazdag gyűjteményéből a legérdekesebb, legkülönlegesebb darabok egyedi történetét nagy élvezettel mesélte el.A környék csendes, nyugodt, a közelben élelmiszer bolt, pár percnyire első osztályú étterem található.Az Alladin Vedégházat mindenkinek jó szívvel ajánlom!

by Székely Viktor on Aladdin Vendégház
Visszatérő Vendégek Vagyunk

Csak ajánlani tudjuk egész családunkkal Amália és József igazi magyaros vendégszeretetét! Náluk nagyobb szívvel még soha senki nem fogadott minket nyaralásunkon. Ezért is rendszeres visszatérő vendégek vagyunk. A környéken 2 perc sétára pékség üzemel, ahol minden reggel friss kakaós csigát venni! Az Aladdin kerékpárjain bebicajoztuk a környéket, ami már önmagában egy klassz családi program. Legaláb 3 fürdő áll rendelkezésre a környéken, ami a gyerekes családoknak kihagyhatatlan. Ár érték arányban az Aladdin az egyik legjobb választás az országban. Közel a határ, mi rendszeresen átugrunk Fertőszéplakról Fraknó várába vas Rust-ba vagy a határ melletti vidámparkba: https://www.familypark.at/hu/kalandpark/Jó nyaralást mindnekinek!

by Páli Zsuzsanna on Aladdin Vendégház
Csodálatos ház meseszép környezetben.

3 gyermekkel szálltunk meg a vendègházban több alkalommal. A ház igenyesen berendezett, tiszta, a kertje is nagyon szép. A környék csendes, közel van a bolt, a pékség. A házigazdák rendkívül kedvesek és segítőkészek. Jó szívvel ajánlom az Aladdin Vendégházat mindenkinek.