Vendégkönyv

Vendégkönyv

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aladdin Vendégház
Average rating:  
 12 reviews
by B.Nikoletta on Aladdin Vendégház
Jó lenne visszamenni! 🙂

Nagyon szép napokat töltöttünk az Aladdin vendégházban! A szállásadó házaspár nagyon kedves, barátságos. A ház tisztasága kifogástalan, a kert gyönyörűen parkosított. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugalomra, barátságos környezetre vágyik egy kis gyöngyszem faluban, ahonnan számtalan kirándulási lehetőség nyílik.

by Korompainé Mocsnik Marianna on Aladdin Vendégház
Élmény

Szeretetteljes fogadtatás, gondozott környezet, családias vendégház fogadott minket nemcsak most, hanem már 2009-ben is, amikor először jártunk az Aladdinban. Így megtapasztaltuk, hogy kisgyermekekkel és gimnazistákkal is élmény az itt töltött idő. Nyáron és ősszel is varázslatos a táj, s a vendéglátóknak köszönhetően remek ajánlatokat kaptunk a környék felfedezéséhez: Rust, Páneurópai Emlékpark, fertődi kastélyprogramok. Felejthetetlen a házigazda élményekkel teli vezetése a lámpamúzeumban! Mint ahogy lélekemelő volt vasárnapi szent mise is a helyi katolikus templomba. Öröm volt visszatérni Fertőszéplakra az Aladdin Vendégházba!

by Korompai család on Aladdin Vendégház
Gyönyörű őszi napok az Aladdin vendégházban

Évekkel ezelőtti nyári pihenésünk után döntöttünk úgy, hogy visszatérünk ősszel a vendégházba. Családias fogadtatásban, gyönyörű őszi hangulatban volt részünk. A ház tisztasága kifogástalan és számtalan kirándulási lehetőséget kínál a környék, amihez a szállásadók is kitűnő ötletekkel szolgálnak. Igazi gyöngyszem a vidék. A Lámpamúzeum is kihagyhatatlan, nagyszerű élmény végighallgatni Haragovics József vezetését. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek a szálláshelyet.

by Gács Anna on Aladdin Vendégház
Szuper szállás

A korábbi vendégekhez hasonlóan én is csak ajánlani tudom. Rendkívül tiszta, jól felszerelt ház, kényelmes ágyak, mindnél olvasólámpa. Mi két gyerekkel voltunk, de 2+4 embernek is elegendő hely van. Mosógép, hajszárító, klíma, wifi, kábeltévé - és minden működik is! A kert gyönyörűen gondozott, pihenésre, labdázásra is alkalmas. A vasútilámpa-múzeum nagyon érdekes, a házigazdák kedvessége, rugalmassága példás.

by Nagy család on Aladdin Vendégház
Pont ilyet szerettünk volna

A vendéglátók nagyon kedvesek és segítőkészek. Rengeteg jó programot ajánlottak. A vendégház minden igényt kielégítő.
Jó szívvel ajánljuk bárkinek.

by Szűcs István on Aladdin Vendégház
Szuper

A szállás és a vendéglátók minden igénynek megfelelnek. Tiszta rendes takaros ház!!!!! Csak is ajánlani tudom mindenkinek.....akár gyermekkel, akár nélkülük 😀

by Varga Andrea on Aladdin Vendégház
Remek választás

Mi két gyermekkel szálltunk meg a vendégházban, ami rendkívül tiszta és igényesen berendezett. A kertje is rendezett és kerti bútorokkal gazdagított. A közelben is sok a látnivaló, kicsit távolabb már Ausztria. A házigazdák, Amália és József nagyon kedvesek és segítőkészek. Mindenkinek ajánljuk az Aladdin vendégházat és József egyedülálló vasúti lámpamúzeumát. Rontó család

by Kemenes Család on Aladdin Vendégház
leendő visszatérők

Gyönyörűen felújított régi ház, csodás kerttel. A ház maga tágas, szép, igényesen berendezett és makulátlanul tiszta. A kert eleje pados, virágos több helyen is kerti bútorokkal, ideális reggelikhez, hátrébb füves rész és veteményes. A háziak barátságosak, segítőkészek. A múzeumot is érdemes megnézni, vonatot kedvelő gyerekekkel pedig kötelező program!
Ideális kiindulópont, az úticélhoz pedig jó tippeket kaptunk a vendéglátóinktól. Bolt, étterem a közelben, de akár pizzát is lehet rendelni.
Szívesen jövünk vissza máskor is.

by Gulyás Kata és Csaba Attila on Aladdin Vendégház
Egy jól sikerült nyaralás margójára

NAgyon meg voltunk elégedve a szállással és a vendéglátókkal, segítőkészek voltak, a programok megtervezéséhez is elláttak minket tanácsokkal! Szívélyes vendéglátásban volt részünk! Ajánljuk őket!

by Dr Tóth András on Aladdin Vendégház
Kitűnő választás!

Már a Vendégház külseje is vonzó, bár ez az utcáról nem látszik, de ha belépünk a kertbe, elénk tárul. Belül tágas, kényelmes, ragyogóan tiszta, ízlésesen berendezett, minden szükséges kellékkel bőségesen felszerelt.
Az udvar - ahol biztonságosan lehet parkolni -, nagy, gondozott, többek közt
vasúti relikviákkal díszített. Érkezésünkkor a házigazdák - Amália és József -
tárt kapukkal, kedvesen, egy üveg borral fogadtak . Amália a szállást mutatta meg. József - egyeztetett időpontban-, bemutatta az általa létesített Alladin (vasúti) Lámpamúzeumot, melynek gazdag gyűjteményéből a legérdekesebb, legkülönlegesebb darabok egyedi történetét nagy élvezettel mesélte el.
A környék csendes, nyugodt, a közelben élelmiszer bolt, pár percnyire első osztályú étterem található.
Az Alladin Vedégházat mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»